Blog pro hoteliéry Novinky, rady, tipy z oblasti hotelnictví

Čtvrtky budou patřit vzdělávání se – spouštíme pravidelné webináře

Od 27. dubna spouštíme pravidelnou sérii webinářů, které vám budou přinášet cenné rady a tipy z oblasti hotelnictví. Díky nim se snáze zorientujete ve všem, co k poskytování ubytování a řízení hotelu nebo penzionu patří – od marketingu, přes obchodní dovednosti, až po cenotvorbu. Věnovat se budeme také novinkám v Previu, užitečným fíglům na používání systému a funkcím, o kterých možná ani nevíte. Budete mít možnost seznámit se s našimi Previo specialisty a v našem studiu přivítáme také odborníky z různých oblastí hotelnictví. Těšit se tak můžete i na inspirativní rozhovory. Rezervujte si pro sebe na čtvrtek, jednou za dva týdny, hodinku času.

První webinář již ve čtvrtek 27. dubna ve 13:00

V prvním webináři si společně ukážeme důležité novinky, které se v Previu objevily v prvním čtvrtletí letošního roku. Během 30 až 60 minut uvidíte, jak můžete vytvářet a uplatňovat dárkové poukazy, co nového přinesla aktualizace aplikace pro úklid a údržbu Housekeeping, jak nastavit využívání Scan ID v aplikaci Alfred a další novinky v Alfrédovi či minutových rezervacích.  Názorné ukázky si pro vás připravil Matin Zindulka, náš vrchní Previoznalec. Neváhejte a registrujte se na stránce webinářů, počet míst je omezený.

Registrace

Spuštění pravidelného seriálu webinářů je první z řady novinek, které pro vás Previo chystá. Naším cílem je stát se vaším partnerem, zdrojem informací a inspirace, hlavním pomocníkem ve snaze vytvořit fungující byznys a pro vaše hosty co nejlepší prostředí a služby. Brzy projde změnou také tento blog, který se posune více směrem k hospitality magazínu. Měl by se stát se tím prvním místem, kam jít hledat pomoc se vším, co se týká poskytování ubytování a služeb. Pokud je něco, co byste rádi v takovém magazínu našli, budeme rádi, když nám napíšete.

Pro ty, kteří se nemohou webináře z jakéhokoliv důvodu zúčastnit, bude k dispozici také záznam. Ten najdete přibližně do týdne po vysílání zde na blogu, v sekci Vzdělávejte se s námi.

 

 

Líbil se Vám článek? Nezapomeňte ho sdílet s ostatními!