Blog pro hoteliéry Novinky, rady, tipy z oblasti hotelnictví

Jak ovládat všechny portály (OTA) z jednoho místa?

Previo
Přidal do Zprávy a zajímavosti z hotelnictví
21. července 2021

Jak složité je pro Vás aktualizovat ceny a udržovat aktuální obsazenost ve všech portálech? Přemýšleli jste někdy, jak minimalizovat overbooking? Hledali jste někdy způsob, jak vše zjednodušit a řešit z jednoho místa? 

Proč channel manager?

Více prodejních kanálů znamená vyšší obsazenost. Jste-li dohledatelní na více místech, máte vyšší šance získat nové hosty. Booking.com, Airbnb, Hotel.cz, Expedia a desítky dalších portálů nabízí prostor, kde své kapacity můžete nabízet. 

Vytvořením channel manager Previo jsme chtěli dát našim klientům nástroj, který dovolí spravovat všechny portály s minimem úsilí a především z jednoho místa. Zároveň jsme požadovali, aby bylo možné nastavovat kampaně přímo v recepčním systému. Proto vznikl systém spravující rezervační portály Previo.

Co umí Previo channel manager?

Previo automaticky sleduje kapacity a aktualizuje volné pokoje na všech portálech najednou. Pokud změníte ceny, automaticky se odešlou na všechny Vámi používané extranety  a samy se aktualizují. Nové rezervace i storna se pravidelně stahují a vše se automaticky aktualizuje na Vaší plachtě rezervací.  Vždy tak máte přehled a aktuální data o své obsazenosti. Notifikace o nových rezervacích Vám navíc budou chodit do Vaši e-mailové schránky.

Díky Previu Vám tak odpadnou zdlouhavá přihlašování a ruční zapisování změn. Výrazně tak snížíte chybovost a míru overbookingů. Obsazenost, ceny i vlastní restrikce si nastavíte v Previu pro všechny portály najednou. Díky přehledu obsazenosti budete moci flexibilně upravovat ceny tak, abyste maximalizovali své zisky.

Previo Channel Manager

Pokud Vás náš channel manager zaujal, kontaktujte obchodního zástupce ze svého kraje. Kontakty naleznete po kliknutí  zde.

Hotelový systém Previo je nejpoužívanější systém v Česku a důvěřuje mu více jak 3300 hotelů, penzionů nebo apartmánů v Evropě.

Líbil se Vám článek? Nezapomeňte ho sdílet s ostatními!