Blog pro hoteliéry Novinky, rady, tipy z oblasti hotelnictví

Jak se zbavit povinných hlášení?

Previo
Přidal do Zprávy a zajímavosti z hotelnictví
21. července 2021

Kolik času strávíte povinnými hlášeními týdně? Přemýšleli jste, jak ušetřit čas přípravou těchto reportů? Víte, že existuje jednoduché řešení?

Co je Previo?

Systém Previo jsme vytvářeli  s cílem zjednodušit a usnadnit práci ubytovatelům. Jedná se o moderní hotelový systém, který se ovládá jednoduše přes internetový prohlížeč. I přes své pokročilé funkce si zachovává  snadné ovládání a intuitivní obsluhu. Zvládne jej tedy používat úplně každý.

Všechny činnosti odteď můžete mít na jediném místě. Plachtu rezervací, nové rezervace i svou obsazenost zkontrolujete ve svém chytrém telefonu nebo na počítači. Na kliknutí upravíte rezervace, vystavíte všechny doklady nebo zpracujete platby.

Co vše umí Previo?

Funkcí, která Vám ušetří čas, je automatické odesílání hlášení cizinecké policii a jednoduché generování reportu pro ČSÚ. Na odesílání tak již nebudete muset myslet. Previo je odešle za Vás. V ceníku si nastavíte výši městských poplatků a Previo Vám vytvoří report na kliknutí.

Co dalšího umí Previo najdete v našem minutovém videu:

 

Pokud Vás řešení Previo zaujalo, kontaktujte obchodního zástupce ze svého kraje. Kontakty naleznete po kliknutí zde.

Hotelový systém Previo je nejpoužívanější systém v Česku a důvěřuje mu více jak 3300 hotelů, penzionů nebo apartmánů v Evropě. 

Líbil se Vám článek? Nezapomeňte ho sdílet s ostatními!