Blog pro hoteliéry Novinky, rady, tipy z oblasti hotelnictví

Novinky v Previu – záznam z webináře

Minulý týden jsme pro vás připravili první webinář a věnovali ho novým funkcím, které se v Previu objevily v poslední době. Tak si pusťte jeho záznam, ať víte, jak využít nové možnosti v praxi.

Webinář Previo

První z nových funkcí jsou dárkové poukazy, které můžete vytvářet přímo v Previu. Zaměřili jsme se na možnosti jejich editace i na to, jak je mohou hosté v rámci rezervačního formuláře R+ objednávat a následně uplatňovat. V záložce nastavení je editor vzhledu, kde si lze snadno poukaz přizpůsobit svým konkrétním potřebám. Na výběr přitom máte dárkové poukazy na hodnotu nebo na pobytový balíček.

Další vylepšení jsme zavedli na základě vaší odezvy. Udělali jsme si totiž průzkum mezi uživateli housekeeping aplikace a zajímalo nás, jaké funkce byste v ní ocenil. Ty nejžádanější jsme následně vytvořili. A právě s těmito funkcemi a vylepšeními vás ve webináři seznamujeme. Jde například o hromadnou práci s úklidem a se závadami, nově v aplikaci uvidíte i ostatní typy prostor než jen pokoje a vylepšené jsou i informace dostupné z detailu pokoje. Pokud ještě Alfreda nevyužíváte a zaujal vás, není nic jednoduššího, než se ozvat svému kontaktu v Previu, aby vám ho na zkoušku aktivoval. Aplikace je přístupná z adresy housekeeping.previo.app.

Další novinkou, které se ve webináři věnujeme, je integrace ScanID aplikace přímo do Alfreda. Hosté tak mohou při check-inu z pohodlí domova načíst údaje ze svého dokladu, aniž by je museli vypisovat. Alfreda jsme naučili i pár dalších fíglů a video vás s nimi seznámí. Stejně tak s řadou dalších aktuálních vylepšení.

 

 

Záznamy z webinářů najdete vždy na youtube, zde na blogu a samozřejmě na našem webu, kde se můžete rovnou registrovat na další webinář.

Líbil se Vám článek? Nezapomeňte ho sdílet s ostatními!