Blog pro hoteliéry Novinky, rady, tipy z oblasti hotelnictví

Webinář – Cenové plány

Využíváte potenciál práce s cenou v systému Previo na maximum? Podívejte se na další webinář na téma Cenové plány a zjistěte, zda můžete práci s cenou ještě zefektivnit. S naší přední hospitality konzultantkou Jančou Vlkovou jsme na samém začátku prošli obecné nastavení cen, cenových plánů, šablon atd.

Pro efektivní práci s cenami doporučujeme využívat odvozených cenových plánů pro vaše různé prodejní kanály. Nabídněte návštěvníkům svého webu vždy nejvýhodnější cenu právě prostřednictvím odvozeného cenového plánu s nižší cenou oproti např. pultové ceně. Nastavit si můžete také minimální počet nocí, které si u vás může host objednat. Vyhnete se tak na příklad vybookování víkendové kapacity pouze tzv. jednonočkami, které vám přinesou více práce s úklidem pokojů než rezervace na více nocí.

Své potenciální hosty můžete také motivovat ke včasné rezervaci ubytování prostřednictvím výhodnější ceny, first minute slevy nebo naopak vyprodat svou volnou kapacitu s last minute slevou. Zvyšování či snižování ceny v závislosti na obsazenosti vašeho ubytovacího zařízení si můžete také zautomatizovat v modulu revenue management. Nevíte, jak s tímto modulem pracovat? Rady se dozvíte právě v tomto webináři. A v podzimní šňůře dalšího vysílání se revenue managementu budeme věnovat detailněji, v samostatném webináři.

Líbil se Vám článek? Nezapomeňte ho sdílet s ostatními!