Blog pro hoteliéry Novinky, rady, tipy z oblasti hotelnictví

Webinář – Web a sociální sítě

Abyste mohli ze svého online rezervačního formuláře vytěžit maximum, je potřeba nezapomínat na místo, kde je Reservation+ umístěn. A tím místem je webová stránka vašeho ubytovacího zařízení. Pokud web neudělá na návštěvníka dobrý první dojem, zpravidla jej velmi záhy opustí a přímou rezervaci si u vás tím pádem neudělá.

A jak by měl vypadat web, který dobrý dojem udělá? V první řadě by měl obsahovat krásné fotky. Kvalitní fotky jsou tím hlavním lákadlem, co návštěvníka na webu zaujme jako první. Pokud se mu podle fotek ubytování nelíbí, záložku s webem okamžitě zavírá a hledá dál. Na co dalšího byste neměli při tvorbě nebo změně své webové prezentace zapomínat se dozvíte ve webináři, do kterého jsme si pozvali Antonína Seidla, marketingového odborníka a zakladatele společnosti Saysend. Antonín se specializuje na marketing v hotelnictví a s nefunkčními weby se bohužel setkává velmi často.

Druhým tématem naší společné diskuse byly sociální sítě. Věnovali jsme se těm, které jsou u nás a po celém světě nejvíce rozšířené. A položili si důležité otázky – jsou sociální sítě pro každého? je nutné být na všech? jaký obsah bych měl na sociální sítě vkládat? Sociální sítě jsou bezesporu skvělým nástrojem propagace. Ale je nutné je brát s rezervou, nejsou všespásné. Při výběru konkrétní sítě pro svou propagaci se vždy dívejte na to, kdo je vaší cílovou skupinou a kde ji najdete. Pokud je vaším typickým hostem na příklad manželský pár ve středních letech, na Tiktoku jich moc nenajdete. A zrovna zmiňovaný TikTok má svoje velká úskalí. Jaká? Více se dozvíte v našem webináři.

Líbil se Vám článek? Nezapomeňte ho sdílet s ostatními!