Blog pro hoteliéry Novinky, rady, tipy z oblasti hotelnictví

Další zrychlení online check-inu – Alfred profil

Martin Zindulka
Přidal do Vzdělávejte se s námi
4. dubna 2024

Rozšiřujeme funkcionalitu naší aplikace pro hotelové hosty Alfred. V rámci zrychlení procesu online check-inu si mohou Vaši hosté vytvořit tzv. Alfred profil, do kterého si mohou uložit osobní údaje pro veškeré své další rezervace. Uložené údaje pak mohou jednoduše předvyplnit do formuláře a nemusí složitě dohledávat např. číslo dokladu nebo opakovaně vypisovat svou adresu.

Alfred profil je navíc univerzální, tzn. lze použít na všech hotelech, které využívají naši Alfred aplikaci.

Osobní údaje hostů jsou samozřejmě uloženy kompletně stranou od Vašich hotelových profilů. Přístup k nim má pouze samotný host, který je pouze používá pro předvyplnění online check-in formuláře v rámci aplikace Alfred.

Samotnou funkci Alfred profilu není nutné nijak aktivovat a funguje automaticky.


Jak na vytvoření profilu?

Host si nejprve vytvoří svůj Alfred profil přes přes Facebook, Google účet, Apple ID nebo ověřením přes svou emailovou adresu.

Při prvním vyplnění check-inu je pak host dotázán, zda chce své údaje uložit do profilu pro další použití.


Jak použít Alfred profil?

Po přihlášení do Alfreda a přihlášení do vlastního Alfred profilu se hostům po otevření sekce check-in automaticky nabídne předvyplnění uložených údajů nebo možnost vytvoření nového hosta.

Alfred profil zároveň podporuje možnost uložení tzv. „spolucestujících“. Tzn. do Alfred profilu je možné také uložit rodinné příslušníky nebo přátelé, s kterými často cestujete.

Následně už pak při otevření check-inu pouze vybíráte z uložených osob a check-in za celou rodinu uložíte během několika vteřin.

Líbil se Vám článek? Nezapomeňte ho sdílet s ostatními!