Blog pro hoteliéry Novinky, rady, tipy z oblasti hotelnictví

Detailní nastavení struktury strav

Martin Zindulka
Přidal do Nové funkce
15. července 2024

Představujeme novou funkcionalitu, která vám umožní nastavit kompletní obsah stravy a nadefinovat si, jaké typy stravy jsou zahrnuty v příjezdové dny, odjezdové dny a v průběhu pobytu.

Nové nastavení naleznete v sekci Ceny / Stravy pod tlačítkem s ozubeným kolem. Následně se přepněte do druhé záložky s názvem Konfigurace, kde už můžete upravit výše uvedené komplexní nastavení obsahu jednotlivých typů stravy.

Ideální použití nového nastavení je ve chvíli, kdy vám nevyhovuje naše výchozí rozložení stravy primárně u polopenze a plné penze.

Tzn. můžete např. u plné penze jednoduše nastavit, že v příjezdový den není součástí oběd, který např. naopak můžete zahrnout do odjezdového dne atp. Jednoduše si tak nastavíte strukturu strav, tak aby to přesně odpovídalo vašemu provozu.

Nastavené stravy se pak samozřejmě promítají do všech míst, kde se v Previu pracuje se stravami. Změny ve struktuře stravy se tak promítnou např. do:

  • reportů přehledy,
  • denních přehledů – po pokojích,
  • denních přehledů – do souhrnné tabulky strav.

Kompletní návod na nastavení strav najdete v našem manuálu. V případě, že si ani tak nebudete vědět rady, neváhejte kontaktovat naši zákaznickou linku.

Líbil se Vám článek? Nezapomeňte ho sdílet s ostatními!