Blog pro hoteliéry Novinky, rady, tipy z oblasti hotelnictví

Již brzy Vám usnadníme život při práci s alternativními dodavateli

Martin Zindulka
Přidal do Nové funkce
21. července 2023

V aktualizaci, která proběhne 8.8.2023, pro vás připravujeme usnadnění práce s tzv. alternativními dodavateli. Konkrétně se můžete těšit na propojení mezi dodavatelem, číselnými řadami dokladů a bankovními účty.

Při vystavování dokladu nově vyberete dodavatele a v návaznosti na tuto volbu se Vám předvybere správná číselná řada a bankovní účet odpovídající tomuto dodavateli. 

Co je potřeba nastavit do 8.8.2023?

  • Ve Vašem profilu již máte založené jednotlivé alternativní dodavatele, číselné řady a bankovní účty.
  • Vazbu mezi dodavateli, účty a číselnými řadami můžete nastavit s předstihem již nyní v sekci Nastavení / Hotel / Fakturační údaje. Samotné vylepšení pak bude fungovat až od aktualizace, která proběhne 8.8.2023.
  • Nastavení bohužel není možné automatizovat z naší strany (nevíme, které účty/číselné řady patří ke konkrétním dodavatelům) a je tedy potřeba Váš ruční zásah.
  • Výrazně doporučujeme provést nastavení co nejdříve. Po aktualizaci již nebude možné vystavit doklady na dodavatele, který nebude mít přiřazenou číselnou řadu / bankovní účet.
  • Pokud v okamžiku aktualizace nebudete mít ve Vašem profilu přiřazenou alespoň jednu číselnou řadu / bankovní účet, automaticky při aktualizaci přiřadíme všechny číselné řady / účty hlavnímu dodavateli.
  • I po aktualizaci bude samozřejmě možné číselné řady / bankovní účty pro jednotlivé dodavatele donastavit nebo upravit.
  • Nastavení propojení mezi dodavateli, účty a číselnými řadami můžete provést na tomto odkazu.

Pokud budete potřebovat poradit s nastavením, kontaktujte naši zákaznickou podporu.

Líbil se Vám článek? Nezapomeňte ho sdílet s ostatními!