Blog pro hoteliéry Novinky, rady, tipy z oblasti hotelnictví

Nové funkce ulehčí úpravy v ceníku

Martin Zindulka
Přidal do Novinky a tipy v Previu
30. srpna 2021

Další dlouho očekávané funkce konečně spatřily světlo světa. Po cenových šablonách a zobrazení podpůrných statistik v ceníku jsme do Previo ceníku uvedli dvě dlouhodobě poptávané funkce.


Hromadná editace přímo v tabulce cen

Ceny nově upravíte třemi různými způsoby. Zapsáním hodnoty přímo do jedné kolonky v tabulce cen, přes hromadné nastavení a nově i výběrem více libovolných polí v tabulce cen myší (označí se žlutě) a jejich editace přes pravé tlačítko. Obdobně lze zaklikat a hromadně pracovat i s celými sloupci pro jednotlivé dny/sezóny.

Kompletní manuál k dispozici zde.


Změna stávajících cen o fixní nebo % hodnotu

To zajímavější jsme si nechali až na druhé místo. Máme pro Vás funkci na zvyšování / snižování (již nastavených) cen o fixní částku nebo o procentuální hodnotu. Tzn. chcete zdražit celý následující měsíc o 10%, ale máte různé ceny pro každý týden a pro víkendy zvlášť? Nově budete mít podobnou úpravu hotovou v rámci vteřin.

Tuto úpravu cen můžete velice jednoduše vyvolat ať už přes zmiňovanou editaci hodnot přes pravé tlačítko, tak z rychlých voleb v hromadném nastavení, ale i přes zapsání vzorce do buněk Hromadného nastavení.

Více informací o vzorcích na změnu ceny naleznete i v našem textovém manuálu (sekce Změna ceny o absolutní hodnotu / procento).

Líbil se Vám článek? Nezapomeňte ho sdílet s ostatními!