Blog pro hoteliéry Novinky, rady, tipy z oblasti hotelnictví

Rozšiřujeme spolupráci s Airbnb

Martin Zindulka
Přidal do Novinky a tipy v Previu
25. srpna 2020

Rádi bychom vás informovali, že společnost Previo se stala certifikovaným partnerem známého rezervačního portálu Airbnb, na který máme nyní přímé napojení (mimo náš stavající channel manager od společnosti YieldPlanet).

Již nyní jste měli možnost napojit svůj Previo profil na Airbnb a jednoduše sdílet data o cenách a obsazenosti. S certifikací ale startujeme novou éru vzájemné spolupráce.

airbnn


Jaké jsou výhody nového propojení?

  • Přímé propojení – rychlejší přenos dat o obsazenosti a cenách a stahování kompletních informací o rezervacích.
  • Jednodušší a spolehlivější proces napojení.
  • Přenos informací o slevách (first/last minute, long term).
  • Do budoucna plánujeme rozšíření přenášených informací (např. odpovědi na recenze přímo z Previa).

Přemýšlíte o rozšíření Vašich prodejních kanálů? Připojte se přes Previo k jednomu z nejrychleji rostoucích rezervačních portálů a oslovte novou klientelu. Airbnb již zprostředkovalo přes 500 milionů rezervací, přičemž průměrně ubytuje přes 2 miliony hostů za den.

Pokud máte jakékoliv dotazy k propojení, určitě kontaktujte naši zákaznickou podporu (support@previo.cz / +420 251 613 924) nebo naše obchodní zástupce.  Veškeré informace o propojení naleznete také v našem online manuálu.

Dotazy k fungování tohoto portálu Vám rádi zodpoví přímo na zákaznické podpoře Airbnb. Více informací o hostitelství a registraci pak naleznete zde.

Líbil se Vám článek? Nezapomeňte ho sdílet s ostatními!