Blog pro hoteliéry Novinky, rady, tipy z oblasti hotelnictví

Dejte hostům chvilku navíc díky nové funkci u klik SmartKey

Když hosté mohou vstoupit do pokoje jednoduše zadáním kódu na klice u dveří, je to velké usnadnění práce pro recepční. Navíc i pro hosty jde o velmi příjemnou záležitost, která posouvá dojem z ubytování o něco výš. Ubytovatelé, kteří elektronické kliky využívají, nám takové zkušenosti potvrzují. Aby byly hosté ještě spokojenější, připravili jsme teď pro uživatele zámkových systémů od SmartKey novou často poptávanou funkci.

Nově je možné rozšířit platnost vstupního PINu od zámků i na zvolené časové období před začátkem rezervace a po jejím konci. Touto funkcí tak můžete hostům umožnit přístup do pokoje například o dvě hodiny dříve, než je nastavený čas příjezdu v rezervaci a stejně tak jim můžete poskytnout dodatečnou půlhodinu po oficiálním odjezdovém čase.

Taková možnost zajisté často přijde vhod a hosté vaši vstřícnost ocení. Informace o prodloužené platnosti přitom není nikde veřejně uvedena. Nastavení provedete snadno v Previu přímo zde.  Nastavení  zámkových systémů totiž bylo přesunuto do aplikace Alfred a je nyní v menu Nastavení / Hotel / Konektory / Zámkový systém.

Pokud byste s nastavením potřebovali pomoct nebo byste se o možnostech zámkových systémů chtěli dozvěděli více, neváhejte se obrátit na naše odborníky.

Líbil se Vám článek? Nezapomeňte ho sdílet s ostatními!