Blog pro hoteliéry Novinky, rady, tipy z oblasti hotelnictví

Startujeme s podzimní sérií webinářů

Přidal do Vzdělávejte se s námi
13. září 2023

Po letní pauze je na čase se opět vrátit k pravidelnému seriálu webinářů. Startujeme již ve čtvrtek 14. září ve 13.00 a vídat se budeme opět každých 14 dní.

Prvním tématem, kterým podzimní sérii zahájíme, jsou novinky z Previa. Pauzu jsme si v létě udělali pouze od vysílání webinářů, nikoliv od vývoje. A tak novinek není úplně málo. Na úvod zmíníme i to, jak dopadlo léto z hlediska obsazenosti.

A co bychom z novinek vypíchli? Určitě novou funkcionalitu, kdy může u jedné skupinové rezervace provádět check-in více recepčních najednou. Skupinových rezervací se týká i další novinka – nyní si lze zvolit, zda chcete slevu za skupinovou rezervaci rozpočítat na každý pokoj zvlášť nebo ji nechat za celou skupinovku dohromady. V rezervačním formuláři jsme přidali parametr pro skrytí některé z měn a dále možnost nastavení zobrazení rezervačního formuláře s jiným cenovým plánem, což je vhodné na příklad pro vybrané partnery (např. cestovní kanceláře, firmy). Nově budou moct hosté také rezervovat minutové služby přes rezervační formulář bez zadání konkrétního termínu, který upřesní až po příjezdu na recepci. To vše a řadu dalších novinek vám představíme na prvním webináři z podzimní série. Vyhraďte si na něj přibližně půl hodinu času.

Během podzimu se můžete těšit na spoustu nových témat – věnovat se budeme mailingovým kampaním, strategii při tvorbě pobytových balíčků či revenue managementu.

Stále platí, že webináře jsou pro všechny naše klienty zdarma. Jedinou podmínkou je registrace. Odkaz na registrační formulář najdete vždy na našem webu. Nezoufejte, pokud se nemůžete z jakéhokoliv důvodu online vysílání zúčastnit, zaregistrovaní obdrží po vysílání záznam webináře do e-mailu. 

Chcete se registrovat? Tak neváhejte, těšíme se opět na viděnou.

Chci se registrovat

 

 

Líbil se Vám článek? Nezapomeňte ho sdílet s ostatními!